Thursday, July 5, 2012

Keng Tong Food Gallery




 က်ိဳင္းတံု သာကူအသားအစာသြပ္ေလး



က်ိဳင္းတံုရဲ့ မုန္ ့တီေၾကာ္( ေခါက္ဆင့္ခို)


က်ိဳင္းတံု၀ါးပိုး
                                            က်မအတြက္အေကာင္းဆံုး က်ိဳင္းတံုရဲ့မနက္စာ


ႏွစ္ဦးေကာက္ညင္းေပါင္း(ေခါက္အူ) 


က်ိဳင္းတံု၀က္အူေခ်ာင္း ႏွင့္ မလြပြင့္၀က္သားအစာသြပ္ 


နံတံု(၀က္သားခဲ)


 မုန္ညင္းခ်ဥ္ေထာင္း(နမ့္ဖစ္အီေက်ာ့)






                                            ၀က္ဦးေႏွာက္ေပါင္း 

 ေန ့လည္ေန ့ခင္းမွာ စားဖို ့အေကာင္းဆံုး ေခါက္လ်န္ ့ဖြန္း(ခ်ဥ္ငံစပ္)


ဘယ္ခ်ိန္စားစားမရိုးႏိုင္တဲ့ 
က်ိဳင္းတံုမုန္ ့တီ(ေခါက္ဆင့္)



က်ိဳင္းတံုသြားရည္စာတခုျဖစ္တဲ့ ေျမပဲထိုဖူး(ေခါက္ဖြန္းထိုလင္)

8 comments:

  1. ဘေလာ႔ေလးလုပ္ထားတာ ခုမွသိတယ္ ခမ္းေရ

    ReplyDelete
  2. ခမ္းေရ အရမ္းၾကိုက္တာေတြၾကီးပဲ အကုန္စားခ်င္တယ္ ခမ္းအားရင္ဟင္းေလးေတြတင္ေနာ္ ဒါမွစုလဲလုပ္တတ္မွာ

    ReplyDelete
  3. Love and craving for all of them!

    ReplyDelete
  4. အစားလွလွေလးေတြခ်စ္စရာပဲ။ အားေပးမယ္ဗ်ာ။ က်ိုဳင္းတုံကသူငယ္ခ်င္းေတြေတာင္
    သတိရသြားတယ္။ တကၠသိုလ္တုန္းကက်ိုဳင္းတုံသူေလးေရ။ Alice ရယ္ေမ.ေနတဲ.
    ဒဏ္ရာေတြကိုအစားေတြနဲ.လာတူးဆြသြားတယ္ကြာ။ ဆိုင္စုံစားေသာ
    ပုံ/ စိုင္းဆိုင္စုံ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot for visiting my blog, Saw K Shan.

      Delete